Lanson Le Rose Label Brut Rosé

479,00 kr.

Lanson Rosé Brut Champagne
Lanson blev grundlagt i 1760 af François Delamotte, og er dermed verdens 3. ældste champagnehus. Man valgte at anvende Malteserkorset som kendetegn, da sønnen Nicolas-Louis Delamotte var ridder af Malteser ordenen. I 1828 indgik han i et partnerskab med Jean-Baptiste Lanson, og firmaet fik sit navn „Lanson Pére et Fils” i 1837. Lanson Champagne er verdens 4. største champagnehus.

Siden 1900 har Champagne Lanson været Kongelig Hofleverandør til det engelske kongehus.

Lanson har siden begyndelsen valgt at lade Pinot Noir dominere i de fleste blends, og i 1970’erne besluttede Victor Lanson kun at fremstille Champagne efter den traditionelle metode uden malolaktisk gæring.

Processen uden malolaktisk gæring garanterer en helt unik friskhed i champagnen, og lader druernes oprindelige aroma udvikle sig helt perfekt.

Lanson Rosé Brut er sammensat af 100 crus, hvoraf 50 % er grand- og premier crus. Den er lagret i 4 år, hvor lovgivningen blot foreskriver 15 måneder.

Lanson Rosé Brut har en sart laksefarve med små brilliante bobler. I duften anes delikate noter af røde bær. Den friske og frugtrige smag skyldes, at Lanson har tilsat 5 % Pinot Noir ikke-mousserende vin fra landsbyerne Bouzy og Riceys.

En pragtchampagne både som aperitif eller til hele festmåltidet.

Serveringstemperatur 8 – 12°C.

GULDMEDALJE – New Zealand International Wine Show – 2019
TOP MASTERS AWARD – Asian Sparkling Wine Masters – 2019
SØLVMEDALJE – The Champagne Masters 2019 – The Drinks Business – 2019
92 POINTS – Wine Spectator – 2019

-
+

Andre kiggede også

Søg efter produkt

Åbningstider

Helligdage og specielle åbningstider kan forekomme på Facebook